havskajak i Kroatien - Red Adventures Croatia

Funderar du på havskajak i Kroatien?

Om du är kajakälskare till sjöss är det dags att utforska den oupptäckta himlen för havskajak i Kroatien. Med sina 1185 öar, holmar och rev är vår kust utan tvekan en av de mest imponerande kustlinjerna i världen. Dessutom erbjuder den orörd natur, rik historia, autentisk kultur, god mat och vin och perfekt väder för havskajakpaddling – Kroatien erbjuder allt!

Vi på Red Adventures anordnar de bästa flerdagars kajakresor i hela Kroatien, både guidade och självstyrda. Olika turnélängder är tillgängliga, från en dag till tio dagar och mer.

Varför välja Red Adventures Croatia?

  • För det första är våra kajaker av högsta kvalitet på marknaden (Prijon och Seabird) och vi erbjuder dig ett komplett utrustningspaket. Du kan välja mellan enkla och dubbla kajakmodeller.
  • För det andra erbjuder vi bästa lokala och certifierade guider, transfer, olika boendealternativ och allt annat du behöver för en perfekt kajaksemester. Förstklassig service garanteras!

Välj en av våra kajakturer och ta reda på varför så många kunder återvänder år efter år för att upptäcka en annan dold del av den kroatiska kusten med oss!

Du kan hitta mer information om:
– GUIDADE KAJAKTURER (Klicka på HÄR)
– SJÄLVGUIDADE KAJAKTURER (Klicka på HÄR)
– HYRA KAYAK (Klicka på HÄR)

Vår bästa referens är hundratals utmärkta recensioner skrivna av våra kunder på Tripadvisor. Klicka HÄR för mer information.

Kolla även vår Instagram– och Facebook-sida!

Kontakta oss för din perfekta havskajakpaddling i Kroatien!